CH20 svartlackad ek lädergrupp A Loke – 7050: En elegant och bekväm matstol

CH20 svartlackad ek lädergrupp A Loke – 7050: En elegant och bekväm matstol

Om du letar efter en matstol som kombinerar stil, komfort och kvalitet, kan du inte gå fel med CH20 svartlackad ek lädergrupp A Loke – 7050. Denna stol är designad av den legendariska danska möbeldesignern Hans J. Wegner, som var känd för sin mästerliga hantverk och sin känsla för proportioner och detaljer. CH20, även kallad Elbow Chair, är en av Wegners mest populära och ikoniska stolar, som har vunnit flera utmärkelser och finns i många museer och samlingar runt om i världen.

CH20 är en liten och stapelbar stol som passar perfekt i både moderna och klassiska miljöer. Stolen har en elegant och minimalistisk form, med en böjd ryggstöd som ger ett bra stöd för ländryggen. Sitsen är tillverkad av 11 lager laminat, som ger en mjuk och fjädrande känsla. Klädseln är av högkvalitativt läder från Loke, ett danskt företag som specialiserar sig på läderprodukter. Lädret har en vacker och naturlig textur, som blir bara bättre med tiden. Stolens ben och ram är av massiv ek, som har behandlats med svart lack för att ge ett modernt och sofistikerat utseende.

CH20 är inte bara en vacker stol att titta på, utan också en bekväm stol att sitta i. Stolen har en ergonomisk design, som anpassar sig efter din kropp och ger dig optimal komfort. Stolen är också lätt att flytta och förvara, tack vare sin lätta vikt och sin stapelbara funktion. Du kan använda CH20 som en matstol, en arbetsstol eller en extra stol när du har gäster. Oavsett hur du använder den, kommer CH20 att ge dig en skön och stilfull upplevelse.

CH20 svartlackad ek lädergrupp A Loke – 7050: Produktinformation

Om du är intresserad av att köpa CH20 svartlackad ek lädergrupp A Loke – 7050, kan du hitta den på Lannamobler.se, en webbutik som erbjuder ett brett utbud av skandinaviska designmöbler. Här är några fakta om produkten:

  • Pris: 12 290 kr
  • Mått: Bredd: 54 cm, Djup: 45 cm, Höjd: 73 cm, Sitshöjd: 44 cm
  • Material: Ek (svartlackad), Läder (Loke 7050)
  • Färg: Svart, Brun
  • Design: Hans J. Wegner (1956)
  • Tillverkare: Carl Hansen & Son (Danmark)
  • Leveranstid: 6-8 veckor

Du kan också se fler bilder på produkten här:

Om du vill veta mer om CH20 svartlackad ek lädergrupp A Loke – 7050, eller om du vill beställa den online, kan du besöka Lannamobler.se eller kontakta dem via telefon eller e-post. De har ett professionellt och vänligt team som kan hjälpa dig med alla dina frågor och önskemål.

CH20 svartlackad ek lädergrupp A Loke – 7050 är en stol som har allt: design, komfort och kvalitet. Om du vill ge ditt hem ett lyft med en klassisk och modern stol, är detta ett perfekt val för dig. Beställ din CH20 idag och njut av den i många år framöver!

Bildkälla: Lannamobler.se