Barnsäng med madrass CatDog vit – en perfekt säng för ditt barn

Barnsäng med madrass CatDog vit – en perfekt säng för ditt barn

Om du letar efter en söt och bekväm säng för ditt barn, är CatDog barnsäng med madrass ett perfekt val. Den har en modern stil och en vit färg som passar i alla rum. Sängramen är tillverkad av massivt trä och spånskiva av hög kvalitet, och sängbotten ingår i priset. Sängen har också en praktisk förvaringslåda under sängen, där du kan förvara leksaker, kläder eller andra saker. Sängen är lämplig för barn från 3 år och uppåt, och har en maxvikt på 100 kg.

Sängen har också ett roligt motiv på huvudgaveln, som föreställer en katt och en hund som är vänner. Detta ger sängen en lekfull och charmig karaktär, som ditt barn kommer att älska. Motivet är tryckt på MDF-skivor, som är lätta att rengöra och hållbara. Du kan välja mellan fyra olika färger på motivet: blå, rosa, grön eller grå.

Sängen levereras med en skummadrass, som är mjuk och bekväm. Madrassen har ett vitt överdrag, som är avtagbart och tvättbart. Madrassen har måtten 160 x 80 cm, vilket är perfekt för mindre rum. Madrassen har också ett OEKO-TEX-certifikat, vilket innebär att den inte innehåller några skadliga ämnen för hälsan eller miljön.

CatDog barnsäng med madrass – varför du ska välja den

Det finns många fördelar med att välja CatDog barnsäng med madrass för ditt barn. Här är några av dem:

  • Sängen är stabil och säker, tack vare den robusta konstruktionen av trä och spånskiva.
  • Sängen har en modern och neutral design, som passar i alla typer av rum.
  • Sängen har ett roligt och sött motiv på huvudgaveln, som gör den mer attraktiv för barnen.
  • Sängen har en praktisk och rymlig förvaringslåda under sängen, där du kan organisera ditt barns saker.
  • Sängen levereras med en mjuk och bekväm skummadrass, som har ett OEKO-TEX-certifikat.
  • Sängen har ett förmånligt pris, som inkluderar både sängram, sängbotten, madrass och frakt.

CatDog barnsäng med madrass är alltså ett utmärkt val för dig som vill ge ditt barn en skön och mysig sovplats. Du kan beställa sängen online från LuxCasa.se, där du också hittar andra möbler och inredningsartiklar till ditt hem. Skynda dig att beställa din CatDog barnsäng med madrass idag, innan lagret tar slut!

Bildkällor: LuxCasa.se