Skargaarden pläd Morup – en perfekt present till dig själv eller någon du tycker om

Skargaarden pläd Morup – en perfekt present till dig själv eller någon du tycker om

Vad är väl mysigare än att krypa upp i soffan med en varm och mjuk pläd när det är kallt och mörkt ute? En pläd är inte bara ett praktiskt tillbehör som håller dig varm, utan också ett snyggt inredningsdetalj som ger ditt hem en personlig touch. Och om du letar efter en pläd av hög kvalitet, stilren design och skön komfort, så har vi ett tips till dig: Skargaarden pläd Morup.

Skargaarden är ett svenskt varumärke som erbjuder utemöbler och tillbehör med skandinavisk känsla och internationell elegans. Deras produkter är inspirerade av naturen, havet och den svenska sommaren, och de har ett stort engagemang i både produktion och materialval. Skargaarden pläd Morup är inget undantag. Den är tillverkad av 100% ylle, ett naturmaterial som är slitstarkt, värmeisolerande och smutsavvisande. Yllet har en vacker ljusgrå färg som passar in i de flesta hem, och pläden har snygga läderdetaljer som ger den en exklusiv look.

Skargaarden pläd Morup är inte bara en pläd, utan också ett konstverk. Den är designad av Martin Dos Santos, en svensk formgivare som har arbetat med bland annat möbler, belysning och textilier. Martin Dos Santos har en minimalistisk och funktionell stil, där han leker med former, proportioner och material. Han har även ett intresse för geometri och matematik, vilket syns i hans verk. Skargaarden pläd Morup har ett grafiskt mönster som består av rutor i olika storlekar och nyanser. Mönstret skapar en spännande kontrast mellan det mjuka yllet och det hårda lädret, och ger pläden en modern och dynamisk karaktär.

Om du vill köpa Skargaarden pläd Morup, eller se fler bilder på den, kan du besöka Länna Möblers webbshop. Länna Möbler är en av Sveriges största återförsäljare av designmöbler och inredning, med ett brett sortiment av kända varumärken och formgivare. Hos Länna Möbler kan du handla online eller i deras fysiska butiker i Stockholm. Du får alltid fri frakt, snabb leverans och bra service. Och just nu har de ett specialerbjudande på Skargaarden pläd Morup: du får den för endast 2 995 kr (ord. pris 3 495 kr). Passa på att fynda innan det tar slut!

Så vad väntar du på? Unna dig själv eller någon du tycker om en Skargaarden pläd Morup idag. Det är en perfekt present till dig själv eller någon annan som älskar design, kvalitet och komfort. Med Skargaarden pläd Morup kan du skapa en mysig och stilfull atmosfär i ditt hem, oavsett om du använder den i soffan, sängen eller utomhus. Och om du vill ha mer inspiration från Skargaarden, kan du kolla in deras andra produkter på deras hemsida eller följa dem på sociala medier. Du kommer inte att ångra dig!

Klicka här för att komma till Länna Möblers webbshop och beställa din (^1^) redan nu!

Bildkällor: (^1^), (^2^), (^3^)