Madison Lux 2-sits soffa med divan vänster och höger – en skön och stilren soffa för ditt hem

Madison Lux 2-sits soffa med divan vänster och höger – en skön och stilren soffa för ditt hem

Om du är på jakt efter en ny soffa som är både bekväm och snygg, så kan du inte gå fel med Madison Lux 2-sits soffa med divan vänster och höger från Mio. Den här soffan har allt du behöver för att skapa ett mysigt och modernt vardagsrum. Låt oss ta en närmare titt på vad som gör den här soffan så speciell.

En byggbar soffa som passar ditt hem

Madison Lux 2-sits soffa med divan vänster och höger är en del av Madison-serien, som är en byggbar soffa som du kan anpassa efter ditt hem och dina behov. Du kan välja mellan olika tyger, färger, sömmar, ben och komforter för att skapa din drömsoffa. Du kan också välja om du vill ha divanen på höger eller vänster sida, eller om du vill ha en schäslong istället. Oavsett vad du väljer, så får du en rymlig och inbjudande soffa som rymmer hela familjen.

En soffa med lux-komfort och höga ben

Madison Lux 2-sits soffa med divan vänster och höger har en lux-komfort, vilket innebär att den har ett extra tjockt sittplymå som ger dig en mjuk och skön känsla när du sätter dig ner. Soffan har också höga ben i metall, som ger den ett elegant utseende och underlättar vid städning. Benen finns i olika utföranden, såsom krom, svart eller mässing.

En soffa med skandinavisk design

Madison Lux 2-sits soffa med divan vänster och höger har en skandinavisk design som passar in i de flesta hem. Soffan har rena linjer, enkel form och diskreta detaljer som ger den ett tidlöst och uppskattat utseende. Soffan finns i flera olika tyger och färger, såsom beige, grå, blå eller grön. Du kan också välja mellan olika sömmar, såsom moda, mode eller modb. Sömmarna ger soffan ett extra lyft och karaktär.

En soffa som är värd att investera i

Madison Lux 2-sits soffa med divan vänster och höger är en soffa som är värd att investera i om du vill ha en kvalitetssoffa som håller länge. Soffan är tillverkad av hållbara material och har ett fast klädsel som är lätt att hålla ren. Soffan har också en stomme av massivt trä och plywood, samt nozagfjädrar i sitsen som ger den en god stabilitet och komfort. Soffan har dessutom 10 års garanti på stommen och fjädringen, samt 5 års garanti på klädseln.

Om du vill se mer av Madison Lux 2-sits soffa med divan vänster och höger, så kan du besöka Mios hemsida eller någon av deras butiker. Där kan du också beställa din egen soffa eller få mer inspiration för ditt hem. Du kan också klicka på länken nedan för att komma direkt till produktsidan.

Madison Lux 2-sits soffa med divan vänster och höger

Madison Lux 2-sits soffa med divan vänster och höger

Pris: 24.518 kr (ord. pris 32.690 kr)

Mått: Bredd 270 cm, Djup 160 cm, Höjd 86 cm

Tyg: Stipa beige 23 (100% polyester)

Ben: Metall krom

Söm: Mode

Komfort: Lux

Läs mer och beställ här

Bildkälla: Mio