Säng Villablanca Lux 160-180 konstläder – En elegant och bekväm säng för ditt sovrum

Säng Villablanca Lux 160-180 konstläder – En elegant och bekväm säng för ditt sovrum

Om du letar efter en säng som kombinerar stil, komfort och kvalitet, så är Säng Villablanca Lux 160-180 konstläder det perfekta valet för dig. Denna säng är tillverkad av konstläder, ett material som är slitstarkt, lättskött och ger ett lyxigt utseende. Sängramen är gjord av massivt trä och mdf, vilket ger en stabil och hållbar konstruktion. Sängen har också en praktisk sänglåda, där du kan förvara dina saker på ett smart sätt.

Säng Villablanca Lux 160-180 konstläder finns i två storlekar: 160x200cm och 180x200cm. Du kan välja den storlek som passar bäst för ditt sovrum och din personliga smak. Sängen har en modern design, med en hög gavel som ger ett elegant intryck. Gaveln har också en dekorativ söm, som ger en fin detalj till sängen. Sängen har en svart färg, som är neutral och passar till de flesta inredningsstilar.

Sängbotten ingår i priset, men madrassen ingår inte. Du kan välja den madrass som du tycker är mest bekväm och som ger dig den bästa sömnkvaliteten. Du kan också komplettera sängen med kuddar, täcken, lakan och överkast, för att skapa en mysig och personlig atmosfär i ditt sovrum.

Om du vill beställa Säng Villablanca Lux 160-180 konstläder, så kan du göra det enkelt och smidigt på LuxCasa.se. Leveransen tar cirka 10 veckor, och du kan dela upp betalningen i 3-36 månader med Klarna. Du får också 24 månaders garanti för ramen, så att du kan känna dig trygg med ditt köp.

Vill du se hur sängen ser ut i verkligheten? Klicka på länken nedan för att se några bilder på sängen i olika vinklar. Du kommer inte att ångra dig!

Säng Villablanca Lux 160-180 konstläder

Bilder på Säng Villablanca Lux 160-180 konstläder

Säng Villablanca Lux 160-180 konstläder
Säng Villablanca Lux 160-180 konstläder

Källa: Bilder från (^1^)