Madison Lux Hörnsoffa 2+3-sits: En elegant och bekväm soffa för ditt hem

Om du letar efter en soffa som kombinerar stil, komfort och kvalitet, då är Madison Lux Hörnsoffa 2+3-sits ett perfekt val för dig. Den här soffan har en modern design med mjuka former, generösa mått och hög sittkomfort. Den är tillverkad av slitstarka material som håller länge och är lätta att sköta. Du kan välja mellan flera olika tyger, färger och ben för att anpassa soffan efter din smak och ditt rum.

Madison Lux Hörnsoffa 2+3-sits består av två delar som du kan placera antingen i höger eller vänster hörn. Soffan har en rymlig 3-sitsdel med en divan som ger dig extra utrymme att sträcka ut dig eller bjuda in fler gäster. Den har också en 2-sitsdel med en armstöd som ger dig stöd och komfort. Båda delarna har ryggkuddar och sittdynor som är fyllda med kallskum och fibervadd, vilket ger en skön känsla och bra stöd för din kropp. Soffans tyg är avtagbart och tvättbart, så du kan hålla den ren och fräsch.

Madison Lux Hörnsoffa 2+3-sits är inte bara en vacker möbel, utan också en praktisk investering. Soffan har ett robust träram som ger den stabilitet och hållbarhet. Den har också metallfjädrar i sitsen som ger den elasticitet och motståndskraft. Soffan har en total bredd på 295 cm, en total djup på 215 cm och en total höjd på 88 cm. Soffans sitthöjd är 45 cm, sittdjupet är 60 cm och armstödets bredd är 25 cm. Soffan väger 120 kg och har en maxbelastning på 480 kg.

Om du vill göra din soffa ännu mer personlig, kan du välja mellan olika alternativ för tyg, färg och ben. Du kan välja mellan tre olika tyger: King, Lido eller Velvet. King är ett slitstarkt tyg med en mjuk yta som finns i flera neutrala färger. Lido är ett lättskött tyg med en fin struktur som finns i flera ljusa färger. Velvet är ett lyxigt tyg med en glansig yta som finns i flera djupa färger. Du kan också välja mellan tre olika ben: svarta metallben, vita metallben eller träben i ek eller valnöt.

Madison Lux Hörnsoffa 2+3-sits är en soffa som passar alla som vill ha en elegant och bekväm soffa för sitt hem. Den har ett modernt utseende, en hög komfort och en god kvalitet. Den är också flexibel och anpassningsbar, så du kan skapa din egen unika soffa. Om du vill veta mer om den här soffan eller beställa den online, kan du klicka på Madison Lux Hörnsoffa 2+3-sits.

Madison Lux Hörnsoffa 2+3-sits

Pris: 14 995 kr

Leveranstid: 6-8 veckor

Frakt: Fri frakt inom Sverige

Garanti: 10 års garanti på ramen

Källa för bilderna: Mio.se