Memorabilia My Robot – en nostalgisk prydnad för ditt hem

Har du någonsin drömt om att ha en egen robot som följer dig överallt och gör allt du ber den om? Kanske har du växt upp med att titta på science fiction-filmer eller läsa serietidningar om fantastiska äventyr med robotar som vänner. Eller kanske har du bara en fascination för mekaniska varelser som kombinerar teknik och konst.

Oavsett vad som lockar dig till robotar, så har vi ett perfekt förslag för dig: Memorabilia My Robot från Seletti. Det är en vacker och originell prydnadsfigur i vit porslin som föreställer en klassisk robot med runda ögon, antenner, knappar och leder. Den är designad av Selab och Alessandro Zambelli, två kreativa och innovativa formgivare som har skapat många andra spännande produkter för Seletti.

Memorabilia My Robot är en del av Memorabilia-kollektionen, som består av olika objekt som påminner oss om vår barndom och våra minnen. Det är en lekfull och nostalgisk hyllning till de saker som har format vår fantasi och personlighet. Med Memorabilia kan du ta hem ett stycke historia och kultur, och samtidigt skapa en unik och personlig inredning.

Memorabilia My Robot – ett konstverk i sig

Memorabilia My Robot är inte bara en prydnadsfigur, utan också ett konstverk i sig. Den är tillverkad av fin vit porslin, ett material som ger den en elegant och sofistikerad look. Porslinet är också mycket hållbart och tåligt, så du kan njuta av din robot i många år framöver. Roboten är 30 cm hög, 17,5 cm bred och 12,5 cm djup, vilket gör den till en lagom storlek för att placera på ett bord, en hylla eller ett skåp. Den väger 950 gram, så den är inte för tung eller lätt.

Memorabilia My Robot har en minimalistisk och ren design, som passar in i alla typer av miljöer och stilar. Den vita färgen gör att den sticker ut mot en mörk bakgrund, eller smälter in i en ljusare. Den har också många fina detaljer som ger den karaktär och charm, som de små skruvarna, de röda knapparna och de svarta ögonen. Roboten har också rörliga armar och ben, så du kan justera dess position efter eget tycke.

Memorabilia My Robot är en perfekt present för dig själv eller någon du tycker om. Den är idealisk för alla som älskar robotar, science fiction eller retrostil. Den är också ett roligt och originellt sätt att visa din personlighet och smak i ditt hem. Med Memorabilia My Robot kan du skapa en mysig och inspirerande atmosfär, där du kan drömma dig bort till andra världar och tider.

Om du vill köpa Memorabilia My Robot eller se andra produkter från Seletti, besök då vår webbplats Länna Möbler. Vi har ett stort utbud av inredningsdetaljer, möbler, belysning och textilier från olika varumärken och designers. Vi erbjuder också snabb leverans, fri frakt över 500 kr och öppet köp i 14 dagar. Välkommen till Länna Möbler – din onlinebutik för heminredning!

Bildkälla: Seletti