Madison fåtölj 90 cm – en skön och stilren möbel

Madison fåtölj 90 cm – en skön och stilren möbel

Om du letar efter en fåtölj som kombinerar komfort, kvalitet och design, kan du inte gå fel med Madison fåtölj 90 cm från Mio. Den här fåtöljen har allt du behöver för att njuta av en avkopplande stund i ditt hem. Låt oss ta en närmare titt på vad som gör den så speciell.

Komfort

Madison fåtölj 90 cm finns i två olika komfortalternativ: standard och lux. Båda har en skön sittplymå som ger ett bra stöd för ryggen och höfterna. Skillnaden ligger i ryggplymån: standard har en fast ryggplymå, medan lux har en mjukare och mer omslutande ryggplymå som anpassar sig efter din kropp. Oavsett vilken komfort du väljer, kommer du att sitta riktigt skönt i Madison fåtölj 90 cm.

Kvalitet

Madison fåtölj 90 cm är tillverkad av högkvalitativa material som håller länge. Klädseln är slitstark och lätt att sköta, och du kan välja mellan fast eller avtagbar klädsel. Benen är gjorda av massivt trä, och du kan välja mellan olika färger och höjder. Armstöden är också tillverkade av trä, och du kan välja mellan fyra olika modeller: A, B, C eller D. Madison fåtölj 90 cm är en möbel som tål att användas och älskas.

Design

Madison fåtölj 90 cm har en skandinavisk design som passar in i många olika hem och stilar. Den har en elegant och tidlös form, med fina detaljer som knappar, sömmar och kederband. Du kan också välja mellan många olika tyger och färger, från neutrala till mer uttrycksfulla nyanser. Oavsett om du vill ha en enfärgad eller mönstrad fåtölj, hittar du det i Madison-serien.

Madison fåtölj 90 cm är en byggbar serie, vilket innebär att du kan anpassa den efter ditt hem och dina behov. Du kan kombinera den med andra delar från samma serie, till exempel soffor, divaner eller fotpallar. Eller så kan du ha den som en fristående fåtölj som blir ett blickfång i rummet. Oavsett hur du väljer att använda den, kommer Madison fåtölj 90 cm att ge dig många sköna stunder.

Bildkälla: Mio.se