Dixon matgrupp med 4 st stol – en modern och elegant möbel för ditt hem

Om du letar efter en ny matgrupp som passar din stil och smak, kan du inte gå fel med Dixon matgrupp med 4 st stol från Luxcasa. Detta är en modern och elegant möbel som ger ditt hem en lyxig känsla och skapar en inbjudande atmosfär för dina gäster.

Dixon matgrupp består av ett runt bord i vit högglans med ett stabilt metallunderrede i krom. Bordet har en diameter på 120 cm och en höjd på 75 cm, vilket gör det perfekt för mindre utrymmen. Bordsskivan är tillverkad av MDF med en slitstark och lättrengjord yta.

Till bordet hör fyra stolar i grått tyg med svarta metallben. Stolarna har en mjuk och bekväm stoppning samt en ryggkudde för extra stöd. Stolarna har en sitthöjd på 47 cm och en bredd på 46 cm, vilket ger dig gott om plats att njuta av din måltid.

Dixon matgrupp med 4 st stol är en idealisk möbel för dig som vill ha en modern och elegant inredning i ditt hem. Du kan kombinera den med andra möbler och tillbehör från Luxcasa för att skapa ett harmoniskt och personligt uttryck. Oavsett om du vill ha en romantisk middag för två, en familjemiddag eller en festlig bjudning, kommer Dixon matgrupp att imponera på dina gäster och ge dig många trevliga stunder.

Beställ din Dixon matgrupp med 4 st stol idag från Luxcasa och få den levererad direkt till din dörr. Du kan betala med Klarna, Swish eller kort och du har alltid 14 dagars ångerrätt. Om du har några frågor eller funderingar, kan du kontakta Luxcasas kundservice som är redo att hjälpa dig.

Bildkälla: Luxcasa.se