En smart och snygg förvaringslösning: The Cube Olive från Maze

En smart och snygg förvaringslösning: The Cube Olive från Maze

Har du någonsin önskat dig en möbel som kan fungera både som förvaring, avlastningsbord, pall och dekoration? Då har vi ett tips till dig: The Cube Olive från Maze. Det är en kombinerad förvaringskorg, avlastningsmöbel, bord och pall i ett, som passar perfekt i alla rum och stilar.

The Cube Olive är designad av Gustav Rosén för det svenska varumärket Maze, som är kända för sina hållbara och funktionella produkter med skandinavisk design. The Cube Olive är tillverkad av pulverlackerad streckmetall på sidorna, vilket ger en luftig och modern känsla, och har ett lock med ett handtag i sadelgjord, som gör det enkelt att öppna och stänga korgen. Locket kan även användas som ett bord eller en sittdyna, beroende på vad du behöver.

The Cube Olive har måtten 40 x 40 x 40 cm och finns i flera olika färger, så att du kan välja den som passar bäst i ditt hem. Du kan använda den som en snygg förvaringslösning för tidningar, böcker, leksaker, filtar eller annat som du vill ha nära till hands, men inte synligt. Du kan också använda den som ett avlastningsbord i vardagsrummet, hallen eller sovrummet, där du kan ställa en lampa, en vas eller något annat dekorativt. Eller varför inte använda den som en extra pall när du får gäster eller vill vila fötterna?

Om du vill köpa The Cube Olive eller se fler produkter från Maze, kan du besöka The Cube Olive, där du hittar ett stort utbud av skandinavisk design för ditt hem. LÄNNA är en webbutik som erbjuder endast originalprodukter från kända varumärken, och har fri frakt inom Sverige. Du kan också följa dem på Facebook för att få inspiration och tips om inredning.

The Cube Olive är en smart och snygg förvaringslösning som ger dig flera möjligheter i ett. Den är både praktisk och estetisk, och passar in i alla miljöer. Om du vill ha mer ordning och reda i ditt hem, samtidigt som du vill ha en stilren och modern möbel, är The Cube Olive något för dig.

Bilder: LÄNNA