Butikshylla Toby vit metall – en elegant och praktisk möbel för din butik

Om du letar efter en butikshylla som är både snygg och funktionell, kan du inte gå fel med Butikshylla Toby vit metall från LuxCasa.se. Den här butikshyllan är tillverkad av metall i en vit färg som ger den ett modernt och stilrent utseende. Den har fyra hyllplan som du kan använda för att visa upp dina varor på ett överskådligt och inbjudande sätt. Du kan också justera höjden på hyllplanen efter dina behov och önskemål.

Butikshylla Toby vit metall passar perfekt för alla typer av butiker, från livsmedel och dagligvaror till sällanköpsvaror. Den är stark, stabil och mångsidig, och kan lasta både stora, tunga och många produkter. Dessutom är den lätt att montera och flytta runt i din butikslokal. Du kan också kombinera den med andra butikshyllor i metall från LuxCasa.se för att skapa en enhetlig och attraktiv butiksinredning.

Butikshylla Toby vit metall har måtten 120 x 40 x 160 cm och väger 15 kg. Den kostar endast 800 kr och du kan dela upp betalningen i 3-36 månader med Klarna. Leveranstiden är 10 veckor och du får 12 månaders garanti på din beställning. Om du vill beställa Butikshylla Toby vit metall eller se mer information om produkten, kan du klicka på länken ovan eller besöka LuxCasa.se.

LuxCasa.se är en webbutik som erbjuder ett stort utbud av möbler och inredning för hem, kontor och butik. De har allt från soffor, sängar, bord och stolar till skrivbord, kontorsstolar, butikshyllor och lagerhyllor. De har även ett showroom i Osby där du kan se deras produkter i verkligheten. LuxCasa.se har låga priser, snabb leverans, trygg betalning och bra kundservice. Om du vill förnya din butik med Butikshylla Toby vit metall eller någon annan möbel från LuxCasa.se, tveka inte att beställa idag!

Bilder: LuxCasa.se