Owen soffbord: ett elegant och modernt val för ditt vardagsrum

Om du letar efter ett soffbord som är både praktiskt och stilrent, kan du inte gå fel med Owen soffbord från Kilamöbler. Detta bord har en rund skiva i svartlackerad MDF och ett underrede i svart metall, vilket ger det en minimalistisk och modern look. Owen soffbord passar perfekt i ett vardagsrum med skandinavisk eller industriell inredning, och kan kombineras med olika typer av soffor, fåtöljer och mattor.

En av fördelarna med Owen soffbord är att det är lätt att flytta runt och anpassa efter dina behov. Bordet har en diameter på 90 cm och en höjd på 45 cm, vilket gör det tillräckligt stort för att rymma böcker, tidningar, drycker och snacks, men också tillräckligt litet för att inte ta upp för mycket plats i rummet. Bordet har också en stabil konstruktion som tål vardagligt slitage.

Om du vill beställa Owen soffbord, kan du göra det enkelt och smidigt på Kilamöblers hemsida. Där hittar du också fler produkter från samma serie, som till exempel Owen sidobord, som du kan matcha med soffbordet för att skapa en enhetlig look i ditt vardagsrum. Kilamöbler erbjuder snabb leverans, fri frakt över 1000 kr och öppet köp i 14 dagar.

Owen soffbord är ett bord som har allt: funktion, design och kvalitet. Om du vill ge ditt vardagsrum ett lyft, är detta bordet för dig. Beställ det idag på Kilamöblers hemsida och njut av ditt nya soffbord inom kort!

Bilder från kilamobler.se