DD-V Daybed Barnum: En elegant och bekväm dagbädd

Du har säkert sett dem i inredningsmagasin eller på Instagram: dagbäddar som bjuder in till avkoppling och vila i hemmet. Dagbäddar är inte bara praktiska möbler som kan fungera som extra sängplatser, de är också stilfulla och eleganta inslag i din inredning. En dagbädd kan placeras i vardagsrummet, sovrummet, hallen eller varför inte i ett eget rum som du använder som kontor eller hobbyrum?

Om du letar efter en dagbädd som har både hög kvalitet och unik design, då ska du ta en närmare titt på DD-V Daybed Barnum från Dusty Deco. Det är en exklusiv dagbädd som är tillverkad för hand i Bosnien och Hercegovina av skickliga hantverkare med lång erfarenhet av trä och stoppning. Både ramen och de karaktäristiska V-formade benen är gjorda av massiv bok. Träet har behandlats med bets och vax för att få fram en mörk och matt yta som påminner om äldre vintage-möbler.

Dagbädden har en mjuk och skön madrass som är klädd i ett sandfärgat tyg av hög kvalitet. Tyget heter Barnum 2 Sand och kommer från den danska textilproducenten Gabriel, som är känd för sina hållbara och slitstarka material. Tyget har en fin struktur och en naturlig lyster som ger dagbädden ett lyxigt uttryck. Madrassen har också två stora kuddar som du kan luta dig mot när du vill läsa en bok, titta på TV eller bara slappna av.

DD-V Daybed Barnum har en stilren och modern design som passar in i många olika hem och miljöer. Den har en längd på 200 cm, en bredd på 80 cm och en höjd på 40 cm, vilket gör den till en rymlig och bekväm möbel att vila på. Du kan välja att placera den mot en vägg eller i mitten av rummet, beroende på hur du vill använda den och hur du vill inreda runt den. Dagbädden kan också kombineras med andra möbler och tillbehör från Dusty Deco, som erbjuder ett brett sortiment av unika och personliga produkter med inspiration från vintage, art deco och industriell stil.

Om du är intresserad av att köpa DD-V Daybed Barnum eller se fler bilder på den, kan du besöka Länna Möbler, som är en av Sveriges största möbelbutiker online. Där hittar du också många andra soffor, dagbäddar, fåtöljer, bord, stolar, belysning, mattor och inredningsdetaljer från välkända varumärken och formgivare. Länna Möbler erbjuder snabb leverans, fri frakt över 5000 kr, prisgaranti och öppet köp i 30 dagar.

Så vad väntar du på? Unna dig själv en DD-V Daybed Barnum och skapa en mysig och elegant plats i ditt hem där du kan njuta av livet!

Bilder från 1stdibs.com och lannamobler.se