Sångbord iBed – Ett smart och stilrent möbel för din sovrum

`

Om du letar efter ett sångbord som är både praktiskt och elegant, då kan du inte missa sångbord iBed från Luxcasa. Detta sångbord har en unik design som gör det möjligt att förvandla det till ett litet skrivbord med bara ett handgrepp. Du kan använda det som ett vanligt sångbord för att ställa din lampa, väckarklocka eller böcker på, eller dra ut den integrerade brickan och få en bekväm yta för att arbeta med din laptop, skriva anteckningar eller äta frukost i sängen.

Sångbord iBed i vitt

Sångbord iBed finns i två färger: vitt och svart. Båda är tillverkade av högkvalitativ MDF med en slitstark och lättrengjord yta. Sångbordet har också en låda med ett metallhandtag där du kan förvara dina småsaker. Sångbordet passar perfekt till alla typer av sängar och inredningsstilar, från modern till klassisk. Det är också lätt att montera och flytta efter behov.

Om du vill beställa sångbord iBed eller se fler bilder och detaljer, klicka på sångbord iBed. Du kan också hitta andra fina möbler och tillbehör för din sovrum på Luxcasa.se, en av Sveriges ledande webbutiker för heminredning. Luxcasa erbjuder snabb leverans, fri frakt över 1000 kr och 14 dagars öppet köp. Passa på att göra din sovrum mer funktionell och snygg med sångbord iBed!

Bildkälla: Luxcasa.se

”`