Pappelina plastmatta Honey Stor Warm Grey/Vanilla

Om du letar efter en matta som är både praktisk och vacker, kan du inte gå fel med en plastmatta från Pappelina. Pappelina är ett svenskt varumärke som tillverkar högkvalitativa plastmattor i olika mönster, färger och storlekar. En av deras populära modeller är Honey Stor Warm Grey/Vanilla, som har ett elegant hexagonalt mönster i grått och vanilj.

Plastmattor från Pappelina är gjorda av svensk PVC-plast som är fri från ftalater och tungmetaller. De är vävda på traditionella vävstolar i Dalarna, med hjälp av skickliga hantverkare. Plastmattorna är slitstarka, lättskötta och allergivänliga. De passar både inomhus och utomhus, och kan användas i alla rum i hemmet.

En av fördelarna med plastmattor är att de är lätta att rengöra. Du kan dammsuga dem, skaka dem eller torka av dem med en fuktig trasa. Om de blir mycket smutsiga kan du även tvätta dem i maskin på 30 grader. Du behöver inte oroa dig för att de ska blekna eller krympa, eftersom de är färg- och formbeständiga.

Pappelina plastmatta Honey Stor Warm Grey/Vanilla är en stor matta som mäter 180 x 260 cm. Den har en tjocklek på 10 mm och en vikt på 5,4 kg. Den har även en diskret logga i ena hörnet. Mattan har en varm grå färg som passar bra med många olika inredningsstilar. Den vaniljfärgade baksidan ger en fin kontrast till den grå framsidan.

Om du vill ge ditt hem en ny look med en plastmatta från Pappelina, kan du beställa den online från Länna Möbler. Länna Möbler är en av Sveriges största möbelbutiker på nätet, som erbjuder ett brett sortiment av möbler och inredning från kända varumärken. Du får fri frakt på alla beställningar över 500 kr, och du kan betala med Klarna, kort eller Swish.

Länna Möbler har även en fysisk butik i Stockholm, där du kan se och känna på plastmattorna från Pappelina. Du kan även få personlig rådgivning från deras kunniga personal, som hjälper dig att hitta den perfekta mattan för ditt hem. Om du har några frågor eller funderingar om plastmattorna från Pappelina, kan du kontakta Länna Möbler via telefon, e-post eller chatt.

Pappelina plastmatta Honey Stor Warm Grey/Vanilla är en matta som kombinerar funktion och design på ett utmärkt sätt. Den är lätt att sköta, hållbar och vacker. Den ger ditt hem en modern och stilren touch, samtidigt som den skapar en mysig och ombonad känsla. Beställ din plastmatta från Pappelina idag, och njut av den i många år framöver!

Bildkälla: Länna Möbler