Självhäftande 3D-väggpanel Harley 60x70cm 10 st Skum

Om du vill ge ditt hem en modern och originell touch, kan du prova att dekorera dina väggar med 3D-väggpaneler. Dessa paneler är gjorda av skum och har en självhäftande baksida som gör det enkelt att montera dem på väggen. De skapar en tredimensionell effekt som ger djup och liv åt rummet.

En av de mest populära modellerna av 3D-väggpaneler är Harley, som har ett geometriskt mönster som påminner om origami. Harley-panelerna är vita och kan målas i valfri färg för att matcha din inredning. De är också vattentåliga och ljudisolerande, vilket gör dem lämpliga för alla typer av rum.

Harley-panelerna säljs i paket om 10 stycken, och varje panel mäter 60×70 cm. Det betyder att du kan täcka en yta på 4,2 kvadratmeter med ett paket. Du kan också klippa panelerna efter önskemål för att anpassa dem till din vägg. För att montera dem behöver du bara ta bort skyddsfilmen från baksidan och trycka panelen mot väggen.

Om du vill köpa Harley-panelerna kan du göra det på Självhäftande 3D-väggpanel Harley 60x70cm 10 st Skum, en webbshop som specialiserar sig på inomhuspaneler. Där hittar du också andra modeller av 3D-väggpaneler, samt andra produkter för att förnya ditt hem. Leveransen tar cirka 10 veckor, och du har 12 månaders garanti på din beställning.

Om du vill ge dina väggar en ny look med 3D-väggpaneler, tveka inte att prova Harley-panelerna. De är lätta att installera, billiga och effektfulla. Du kommer inte ångra dig!

Bildkälla: LuxCasa.se