Varför du borde välja HAY Copenhague Deux CPH210 bord 200x75cm

Om du letar efter ett elegant och funktionellt matbord som passar både i hemmet och på kontoret, kan du inte gå fel med HAY Copenhague Deux CPH210 bord 200x75cm. Detta bord är designat av de franska bröderna Ronan och Erwan Bouroullec för det danska varumärket HAY, som är känt för sin moderna och minimalistiska stil. Bordet har en enkel och ren profil som utmärker sig med sina karakteristiska vinklade ben och sin lättskötta laminatskiva.

Laminatskivan är baserad på nanoteknik, vilket ger den en mjuk och matt yta som är motståndskraftig mot fingeravtryck och lätt att rengöra. Skivan har också en fasad kant som matchar benens färg. Benen är gjorda av massiv ek, som är ett hållbart och naturligt material. Bordet finns i flera storlekar och färger, så du kan hitta den som passar bäst till ditt utrymme och din smak.

HAY Copenhague Deux CPH210 bord 200x75cm är ett perfekt val för dig som vill ha ett bord som kombinerar skönhet och praktikalitet. Det är ett bord som kan användas för många olika ändamål, från att äta middag med familjen till att arbeta med datorn. Det är också ett bord som kan stå emot dagligt slitage och behålla sin elegans i många år.

Om du vill beställa detta bord eller se andra produkter från HAY, kan du besöka deras hemsida eller någon av deras återförsäljare. Du kommer inte att ångra dig om du väljer ett bord från HAY, eftersom de erbjuder hög kvalitet, god design och rimliga priser.

Bildkällor: us.hay.com, hay.nl, ambientedirect.com