Madison hörnsoffa 2+3-sits: en elegant och bekväm soffa för ditt vardagsrum

Om du letar efter en soffa som kombinerar stil, komfort och kvalitet, kan du inte gå fel med Madison hörnsoffa 2+3-sits från Mio. Den här soffan har en modern design med rena linjer, mjuka former och snygga detaljer. Den är klädd i ett slitstarkt och lättskött tyg som finns i flera färger att välja mellan. Du kan också anpassa soffan efter din smak och ditt utrymme genom att välja mellan olika armstöd, ben, sittdynor och ryggkuddar.

Madison hörnsoffa 2+3-sits är inte bara snygg, utan också skön att sitta i. Den har en stabil stomme av massivt trä och spånskiva, samt en stoppning av kallskum och fibervadd som ger bra stöd och komfort. Sitsen är fastmonterad, vilket ger en jämn yta och ett enhetligt utseende. Ryggkuddarna är lösa och kan vändas för att förlänga livslängden på soffan. Du kan också ta av tyget på ryggkuddarna och tvätta det vid behov.

Madison hörnsoffa 2+3-sits är perfekt för dig som vill ha en rymlig och inbjudande soffa i ditt vardagsrum. Den har plats för upp till fem personer, och du kan enkelt skapa ett mysigt hörn att krypa upp i med en god bok eller en filmkväll. Soffan har också generösa mått som gör den till ett blickfång i rummet. Den är 282 cm bred, 92 cm hög och 222 cm djup. Sitsen är 46 cm hög, 58 cm djup och 224 cm bred.

Om du vill veta mer om Madison hörnsoffa 2+3-sits, eller beställa den online, kan du klicka på Madison hörnsoffa 2+3-sits. Du kan också besöka din närmaste Mio-butik för att se soffan i verkligheten och prova den själv. Oavsett vad du väljer, kommer du inte att ångra dig när du får hem din nya soffa från Mio.

Bildkällor: Mio.se