Twiggy Wood floor greige: en elegant och modern golvlampa

Om du letar efter en golvlampa som kombinerar stil, funktion och kvalitet, kan du inte missa Twiggy Wood floor greige från Foscarini. Denna golvlampa är en ikonisk design av Marc Sadler, som lanserades ursprungligen 2005 och har nu fått en ny träversion för att fira sin 15-årsjubileum. Twiggy Wood floor greige har en attraktiv lampskärm av naturligt lönnträ, en dimbar, inbyggd LED-enhet och en justerbar höjd. Den passar perfekt bredvid en soffa eller en fåtölj och ger ett behagligt ljus både uppåt och nedåt.

Twiggy Wood floor greige är inte bara en vacker golvlampa, utan också en mångsidig och hållbar produkt. Den är tillverkad av högkvalitativa material som glasfiber, PMMA, polykarbonat, metall och aluminium. Lampskärmen är gjord av två överlappande skivor av limmat lönnträ, som hålls ihop av en bamburing i toppen och botten. Stången är gjord av glasfiberbaserat kompositmaterial och har en flytande beläggning. Basen och stången finns i två färger: svart eller greige (en blandning av grått och beige).

Twiggy Wood floor greige är en golvlampa som kan anpassas till olika behov och miljöer. Den har en justerbar höjd som kan varieras mellan 212 och 228 cm, beroende på hur mycket du böjer stången. Du kan också flytta ljuspunkten från basen med hjälp av de medföljande motvikterna. Dessutom har den en dimmer på sladden som låter dig reglera ljusstyrkan efter önskemål. LED-enheten har en färgtemperatur på 2700K och en ljusflöde på 3840 lm, vilket ger ett varmt och effektivt ljus.

Om du vill veta mer om denna fantastiska golvlampa, kan du besöka Twiggy Wood floor greige, där du kan se fler bilder, läsa mer om specifikationerna och beställa den online. Twiggy Wood floor greige är ett utmärkt val för dig som vill ha en elegant och modern golvlampa som ger din inredning en touch av naturlig värme och sofistikering.

Bildkällor: Finnish Design Shop, Architonic, NEDGIS.