Snooker hopfällbart bordsfotboll med tillbehör

Vill du ha ett roligt och spännande spel som passar både barn och vuxna? Då är snooker hopfällbart bordsfotboll med tillbehör ett perfekt val för dig! Detta är ett multifunktionellt spelbord som kan användas för att spela snooker, bordsfotboll, pingis, schack och backgammon. Du kan enkelt byta mellan de olika spelen genom att vända på bordsskivan eller lägga på ett extra tillbehör. Bordet är också hopfällbart, så du kan spara plats när du inte använder det.

Snooker hopfällbart bordsfotboll med tillbehör är tillverkat av högkvalitativt MDF-material som är slitstarkt och stabilt. Bordet har en grön filtduk som ger en mjuk och jämn yta för snookerspelet. Bordsfotbollen har 22 spelare i två färger som du kan styra med de åtta handtagen. Pingisbordet har ett nät som är justerbart i höjd och spänning. Schack- och backgammonspelen har magnetiska pjäser som fäster på bordsskivan. Tillbehören inkluderar också två snookerköer, en triangel, 16 snookerkulor, två fotbollar, två pingisracketar, två pingisbollar, 32 schackpjäser och 30 backgammonpjäser.

Med snooker hopfällbart bordsfotboll med tillbehör kan du ha timmar av kul med familj och vänner. Du kan utmana varandra i olika spel och visa upp dina färdigheter och strategier. Detta är ett perfekt spelbord för hemmet, kontoret, skolan eller andra platser där du vill ha lite underhållning. Du kan beställa det online från Snooker hopfällbart bordsfotboll med tillbehör och få det levererat direkt till din dörr.

Bildkälla: luxcasa.se