Cooper skinnfåtölj Chocolate brown – en elegant och bekväm fåtölj från Artwood

Om du letar efter en fåtölj som kombinerar stil, komfort och kvalitet, kan du inte gå fel med Cooper skinnfåtölj Chocolate brown från Artwood. Denna fåtölj har en stomme i kinesisk ek klädd med old brass koppar, som ger den ett rustikt och lyxigt utseende. Sitsen och ryggstödet är tillverkade av äkta ko-skinn utan täckfärg på ytan, så kallad full-anilin, vilket gör lädret väldigt mjukt och smidigt. Lädret har också en naturlig patina som bara blir vackrare med tiden.

Cooper skinnfåtölj Chocolate brown har en klassisk och tidlös design som passar in i många olika inredningsstilar. Den har en generös storlek som gör den perfekt för att koppla av i efter en lång dag. Den har också en hög rygg och armstöd som ger bra stöd för nacke och axlar. Fåtöljen är dessutom lätt att sköta om, tack vare de skötselprodukter för skinn som finns att köpa hos Kila Möbler.

Om du vill veta mer om denna fantastiska fåtölj, kan du klicka på Cooper skinnfåtölj Chocolate brown för att komma till Kila Möblers hemsida. Där kan du se fler bilder, läsa mer om produktspecifikationerna och beställa den online med fri hemleverans. Du kan också se andra skinnfåtöljer från Artwood som finns i olika färger och modeller.

Cooper skinnfåtölj Chocolate brown är en fåtölj som du kommer att älska att ha i ditt hem. Den är inte bara snygg och bekväm, utan också hållbar och välgjord. Med denna fåtölj får du en möbel som kommer att förgylla ditt vardagsrum i många år framöver.

Bildkälla: Kila Möbler