Hur jag löste mitt gästrumsproblem med en hopfällbar gästsäng

Hej alla! Idag vill jag dela med mig av en smart lösning som jag hittade för att kunna ta emot gäster hemma utan att behöva ett extra rum. Som ni kanske vet bor jag i en liten lägenhet i stan, och även om jag älskar mitt hem så har jag alltid tyckt att det är svårt att erbjuda en bekväm plats för mina vänner och familj när de kommer på besök. Jag har provat olika alternativ, som soffor, madrasser och luftmadrasser, men ingen av dem har varit särskilt praktisk eller skön. Dessutom tar de upp mycket plats när de inte används, och det är ju inte optimalt i ett litet hem.

Men nyligen upptäckte jag en fantastisk produkt som har löst mitt problem: en hopfällbar gästsäng från Luxcasa! Det är en säng som man kan fälla ihop och ställa undan när den inte behövs, och som är superenkel att sätta upp när man får gäster. Den har en stabil metallram, en skumgummimadrass och fyra hjul som gör den lätt att flytta runt. Den är också väldigt bekväm att sova på, och har en bra storlek för både barn och vuxna. Jag har testat den själv och jag kan säga att den är mycket bättre än någon annan lösning jag har provat tidigare.

Hopfällbar gästsäng Pollux

Det bästa med den här sängen är att den tar väldigt lite plats när den är hopfälld. Den är bara 34 cm tjock, så man kan förvara den i ett skåp, under en annan säng eller bakom en dörr. Den är också lätt att fälla ut och in, det tar bara några sekunder. Man behöver inte ens bädda den, eftersom den har ett överdrag som skyddar madrassen från damm och smuts. Man kan bara dra av överdraget när man vill använda sängen, och sedan dra på det igen när man vill ställa undan den.

Hopfällbar gästsäng Pollux hopfälld

Jag är verkligen nöjd med min hopfällbara gästsäng från Luxcasa, och jag rekommenderar den till alla som har samma problem som jag hade. Den är prisvärd, praktisk och komfortabel, och den gör det möjligt att ha gäster hemma utan att behöva ett extra rum. Om ni också vill skaffa er en sådan säng, så kan ni klicka på länken nedan för att beställa den direkt från Luxcasa. De har snabb leverans, bra service och fri frakt över 1000 kr. Passa på nu, så kan ni vara redo för nästa gång ni får besök!


Köp hopfällbar gästsäng Pollux här

Bildkällor: Luxcasa.se