Bistro Matbord Costa Table with Extension – Storm Grey: Ett perfekt bord för sommaren

Sommar, sol och utemöbler. Det är en kombination som får de flesta av oss att le längta efter att sitta ute och njuta av värmen, maten och sällskapet. Men för att göra det behöver man också ett bra bord som passar ens behov och stil. Ett bord som är både praktiskt och snyggt, som kan rymma alla gäster och som håller länge. Ett sådant bord är

Bistro Matbord Costa Table with Extension – Storm Grey

från Länna Möbler.

Detta bord är tillverkat av aluminium, vilket gör det lätt att flytta och tåligt mot väder och vind. Det har också en smart förlängningsfunktion som gör att man kan anpassa storleken på bordet efter antalet personer. Bordet kan rymma upp till 10 personer när det är fullt utdraget, vilket är perfekt för stora middagar eller fester. Bordet har också ett elegant och modernt utseende, med en stormgrå färg som passar till de flesta utemöbler och miljöer.

Jag har själv haft detta bord i några veckor nu, och jag är väldigt nöjd med det. Det är lätt att sköta om, bara att torka av med en fuktig trasa vid behov. Det är också väldigt stabilt och bekvämt att sitta vid, med gott om benutrymme och plats för tallrikar och glas. Jag har fått många komplimanger för mitt bord från mina vänner och familj, som tycker att det är både snyggt och funktionellt.

Om du också vill ha ett bord som gör din sommar ännu bättre, så rekommenderar jag dig att kolla in

Bistro Matbord Costa Table with Extension – Storm Grey

på Länna Möblers hemsida. Där kan du också se fler bilder och läsa mer om produkten. Du kan också beställa bordet direkt online, eller besöka deras butik i Stockholm om du vill se det i verkligheten. Oavsett vad du väljer, så kommer du inte att ångra dig!

Källa till bilderna: Länna Möbler