En fristående hylla som passar perfekt för utomhusbruk

Jag har alltid tyckt om att ha växter och blommor på min balkong, men jag har aldrig hittat en hylla som är både snygg och praktisk för det ändamålet. De flesta hyllor är antingen för stora, för små, för fula eller för dyra. Men nu har jag äntligen hittat den perfekta hyllan för min balkong: String fristående golvhylla galvaniserad.

String fristående golvhylla galvaniserad är en del av String® System, ett flexibelt och modulärt hyllsystem som designades av Nisse Strinning redan 1949. Hyllan är tillverkad av galvaniserat stål och zink, vilket gör den tålig mot väder och vind. Den är också lätt att montera och anpassa efter eget tycke och smak.

Jag valde att köpa en 2-sektions hylla med två stolpar, två golvgavlar, en ryggskiva och fyra hyllplan (två med hög kant och två med låg kant). Jag tycker att det ger hyllan karaktär och ytterligare förvaringsmöjligheter. Jag kan till exempel ställa krukor på de höga kanterna och hänga krokar på stolparna för att hänga upp verktyg eller ljusslingor.

Det jag gillar mest med String fristående golvhylla galvaniserad är att den är så stilren och elegant. Den passar lika bra på en mindre balkong som på en större terrass. Den ger också ett luftigt och modernt intryck, utan att ta över utrymmet. Dessutom är den galvaniserade ytan vacker och levande, och kommer att få en fin patina med tiden.

Om du också vill ha en fristående hylla som passar perfekt för utomhusbruk, kan jag varmt rekommendera String fristående golvhylla galvaniserad. Du kan köpa den

här

och välja mellan olika storlekar och kombinationer. Du kommer inte att ångra dig!

Bildkälla: Kila Möbler