Varför jag älskar mitt Mille satsbord i vintage mässing

Hej alla! Idag vill jag dela med mig av min senaste inredningsfavorit: mitt Mille satsbord i vintage mässing från Artwood. Jag har länge letat efter ett soffbord som passar min stil och mitt vardagsrum, och när jag såg det här bordet på

Kila Möbler

blev jag helt förälskad. Här är några anledningar till varför jag tycker att det här bordet är så fantastiskt:

  • Det är ett satsbord, vilket betyder att det består av två bord i olika storlekar som kan användas tillsammans eller separat. Det ger mig mycket flexibilitet och bordsyta när jag behöver det, och sparar plats när jag inte gör det.
  • Det har en vacker vintage mässing-finish som ger ett varmt och elegant intryck. Jag älskar hur det reflekterar ljuset och skapar en mysig atmosfär i rummet.
  • Det har en enkel och nät form som passar in i många olika inredningsstilar. Jag tycker att det är ett tidlöst och stilsäkert val som kommer att hålla länge.
  • Det är tillverkat av aluminium och järn, vilket gör det stabilt och hållbart. Det tål både vardagligt bruk och festliga tillfällen.

Jag är verkligen nöjd med mitt Mille satsbord och jag får många komplimanger för det från mina gäster. Det har blivit en riktig blickfångare i mitt hem och jag njuter av att sitta vid det med en kopp kaffe eller ett glas vin. Här är några bilder på hur det ser ut i mitt vardagsrum:

Om du också är intresserad av att skaffa dig ett Mille satsbord i vintage mässing, kan du beställa det online från

Kila Möbler

. De har fri frakt och snabb leverans, och du kan välja mellan flera olika betalningsalternativ. Jag kan verkligen rekommendera det här bordet till alla som vill ha ett praktiskt och vackert soffbord som lyfter hela rummet.

Tack för att du läste mitt blogginlägg! Hoppas att du gillade det och att du fick lite inspiration till din egen inredning. Ha en fin dag!

Källa till bilderna:

Kila Möbler