Domus Steel Elmo Soft: En klassisk fåtölj med modern komfort

Om du letar efter en fåtölj som kombinerar stil, kvalitet och bekvämlighet, kan du inte gå fel med Domus Steel Elmo Soft från Dux. Det är en ny version av den ikoniska Domus-fåtöljen som designades av Bruno Mathsson 1955, men med ett svartlackerat stålstativ och ett mjukt och slitstarkt läder från Elmosoft.

Domus Steel Elmo Soft har en elegant och tidlös design som passar i alla typer av inredningar. Fåtöljen har en ergonomisk form som följer kroppens konturer och ger ett optimalt stöd för rygg och nacke. Sitsen och ryggstödet är stoppade med Dux spiralfjädrar som ger en skön fjädring och hållbarhet. Lädret är ett semi-anilinläder från Elmosoft som är mjukt, smidigt och andas. Det finns i flera olika färger att välja mellan, från neutrala toner till mer uttrycksfulla nyanser.

Jag har haft min Domus Steel Elmo Soft i några månader nu och jag är väldigt nöjd med mitt köp. Fåtöljen är inte bara snygg att se på, utan också otroligt bekväm att sitta i. Jag brukar koppla av i den med en god bok eller en kopp kaffe, och det känns som om fåtöljen kramar om mig. Lädret är också lätt att sköta om och torka av med en fuktig trasa vid behov. Fåtöljen har blivit en favoritplats i mitt hem och jag får många komplimanger för den när jag har gäster över.

Om du också vill skaffa dig en Domus Steel Elmo Soft eller se fler bilder och detaljer om fåtöljen, kan du besöka

Länna Möbler

där du kan beställa den online eller hitta din närmaste butik. Du kommer inte att ångra dig!

Bildkällor: Länna Möbler