En vacker och unik vas från &Tradition

Jag har alltid varit fascinerad av glas som material. Det är så vackert, elegant och mångsidigt. Glas kan anta olika former, färger och nyanser, och det kan reflektera ljuset på ett magiskt sätt. Därför blev jag så glad när jag upptäckte den här vasen från &Tradition, som heter Collect SC37.

Collect SC37 är en del av en serie av vaser som är designade av Space Copenhagen, ett danskt designstudio som är kända för sina sofistikerade och tidlösa produkter. Vasen är tillverkad av tre lager av munblåst glas, vilket ger den en unik tjocklek och färgton. Jag valde den rökfärgade varianten, som har en mörk och mystisk utstrålning.

Vasen har en organisk och kurvig form, som påminner om en droppe eller en bubbla. Den är handpolerad för att få en slät och blank yta. Vasen är 50 cm hög, 19 cm bred och 18,5 cm djup, så den är ganska stor och imponerande. Den passar perfekt för att visa upp några enkla kvistar eller torkade gräs i ett hörn av vardagsrummet eller hallen.

Jag tycker att vasen är ett konstverk i sig själv, men den kan också kombineras med andra vaser från samma serie för att skapa ett dynamiskt stilleben. Det finns två andra storlekar och färger att välja mellan: klar och karamell. Jag älskar hur de olika nyanserna av glas spelar med varandra och skapar intressanta kontraster.

Om du också är förtjust i glasvaser och vill ha något unikt och vackert i ditt hem, kan jag varmt rekommendera Collect SC37 från &Tradition. Den är inte bara en praktisk behållare för blommor, utan också ett dekorativt objekt som ger karaktär och stil till din inredning. Du kan beställa den online från

Länna Möbler

, som har ett stort utbud av designmöbler och inredningsdetaljer.

Källa till bilderna: Länna Möbler