Varför jag älskar min Sumo soffa från Fatboy

Hej alla! Idag vill jag dela med mig av min senaste inredningsfavorit: Sumo soffan från Fatboy. Jag har länge letat efter en soffa som är både bekväm, snygg och hållbar, och jag tror att jag har hittat den perfekta matchen. Låt mig berätta varför!

Sumo soffan är inspirerad av en hög av mjuka och inbjudande kuddar, men sammansatt på ett smart sätt. Den är en 3-sits soffa med ett stadigt metallstomme och plyschiga sittdynor av återvunnet skum. Tyget är slitstarkt och lätt att torka av, och om det behövs kan de avtagbara överdragen tvättas i maskin. Dessutom kan man byta färg på överdragen om man vill förnya sin soffa.

Det jag gillar mest med Sumo soffan är att den är så modulär och anpassningsbar. Man kan kombinera olika delar som man vill, och göra soffan större eller mindre beroende på utrymme och behov. Man kan till exempel lägga till en lounge-del eller en fotpall för extra komfort. Eller varför inte skapa en hörnsoffa eller en u-soffa för att få plats med hela familjen eller gänget?

Sumo soffan har också en fantastisk design som passar perfekt med andra produkter från Fatboy-familjen. Jag har till exempel matchat min soffa med några Puff Weave kuddar och en Puff Weave rullekudde som ger extra stöd för rygg och arm. Färgerna är så fina och harmoniska, och kvaliteten är otrolig.

Men det bästa med Sumo soffan är att den är både hållbar och cirkulär. Den är gjord av återvunna material som kan återvinnas igen om man någonsin vill byta ut sin soffa. Varje del kan tas isär och sorteras i rätt avfallsström, så att inget går till spillo. Det känns bra att veta att man bidrar till en bättre framtid för vår planet samtidigt som man njuter av sin drömsoffa.

Om du också är sugen på att skaffa dig en Sumo soffa, kan du klicka

här

för att beställa den online från Kilamöbler. De har ett stort utbud av färger och modeller, och levererar snabbt och smidigt till din dörr. Jag lovar att du inte kommer att ångra dig!

Tack för att du läste mitt inlägg, och hoppas att du har en underbar dag!

Källor till bilderna:

Finnish Design Shop

,

Fatboy