String hyllesystem: En skandinavisk designklassiker

Om du är ute efter ett elegant, funktionellt och flexibelt hyllesystem som passar i alla rum, då är String hyllesystem något för dig. String är ett modulärt hyllesystem som designades av Nils Strinning och Kajsa Strinning redan 1949, men som fortfarande är lika aktuellt och modernt idag. String har blivit en ikon inom skandinavisk design och har vunnit flera utmärkelser för sin enkla och smarta konstruktion.

String hyllesystem består av olika delar som du kan kombinera efter dina behov och önskemål. Du kan välja mellan olika typer av gavlar, hyllplan, skåp, lådor, skrivbord och tillbehör i olika färger och material. Du kan också bygga ut ditt system i höjd, bredd och djup efter hand som dina förvaringsbehov förändras. String är lätt att montera, anpassa och ommöblera – oavsett om du vill ha en bokhylla i vardagsrummet, en arbetsplats i sovrummet, en förvaringslösning i hallen eller en kökshylla.

String är inte bara praktiskt och snyggt, det är också miljövänligt och hållbart. Majoriteten av produkterna tillverkas i Sverige, vilket sparar miljön för den påverkan som transport har. Dessutom är String designat och producerat för att vara tidlöst och hållbart. Många av produkterna är märkta med Möbelfakta, ett svenskt märkningssystem för möbler som drivs av IVL Svenska Miljöinstitutet.

Om du vill ha ett hyllesystem som ger dig oändliga möjligheter att skapa din egen unika hylla, då är String hyllesystem något för dig. Du kan antingen välja ett av de färdiga uppsättningarna, eller designa ditt eget system i

tegneprogrammet

. Oavsett vad du väljer kommer du att få en hylle som är både vacker och praktisk.

Klicka

här

för att köpa String hyllesystem idag!

Bildkällor: Länna Möbler