Memphis sänggavel buffalo antracit – en elegant och bekväm detalj för ditt sovrum

Om du letar efter ett sätt att förnya ditt sovrum och skapa en mysig och stilfull atmosfär, kan jag rekommendera Memphis sänggavel buffalo antracit från Artwood. Det är en sänggavel som jag har haft i några månader nu och jag är väldigt nöjd med den.

Memphis sänggavel buffalo antracit är en sänggavel som har en stomme gjord i hardwoodträ klätt i skum. Tyget är 96% polyester och 4% polyeten, vilket ger det en mjuk och behaglig känsla. Färgen är en mörkgrå nyans som passar bra med många olika färger och stilar. Sänggaveln har också ett vackert quiltat mönster som ger den en extra dimension.

Jag tycker att Memphis sänggavel buffalo antracit har flera fördelar. För det första så ger den mitt sovrum ett lyxigt och elegant utseende. Det känns som att jag har checkat in på ett fint hotell varje gång jag går och lägger mig. För det andra så är den väldigt bekväm att luta sig mot när jag läser eller tittar på TV i sängen. Den är mjuk och stödjande och ger mig en bra hållning. För det tredje så är den väldigt lätt att sköta om. Tyget är slitstarkt och smutsavvisande, så det räcker med att dammsuga den då och då. Om det skulle bli någon fläck kan man bara torka av den med en fuktig trasa.

Memphis sänggavel buffalo antracit har måtten bredd 180 cm och höjd 140 cm, vilket passar perfekt till min dubbelsäng. Den var också väldigt enkel att montera, det tog bara några minuter att fästa den på väggen med de medföljande beslagen. Jag beställde min sänggavel från Kila Möbler, som har ett stort utbud av möbler och inredning till bra priser. Leveransen var snabb och smidig, och jag fick min sänggavel inom några dagar.

Om du också vill ha en Memphis sänggavel buffalo antracit till ditt sovrum, kan du klicka på

den här länken

för att beställa den från Kila Möbler. Jag lovar att du inte kommer att ångra dig!

Källa till bilderna: Kila Möbler