En romantisk och modern lampa: Matin Flush Mount 50 Lavender Shade

Jag har alltid varit förtjust i lampor som skapar en mysig och varm stämning i rummet. Därför blev jag så glad när jag hittade Matin Flush Mount 50 Lavender Shade från HAY, en lampa som kombinerar en poetisk design med en robust konstruktion. Den har en vacker plisserad skärm i lavendelfärg som sprider ett mjukt och behagligt ljus, och en målad stålbracket som gör att den kan monteras på väggen eller i taket. Den passar perfekt i mitt sovrum, där den ger en romantisk touch till inredningen.

Matin Flush Mount 50 Lavender Shade är designad av den franska formgivaren Inga Sempé, som är känd för sina produkter som har både en lätthet och en stark personlighet. Hon har skapat en lampa som är modern men samtidigt klassisk, med en skärm som finns i flera olika färger och storlekar. Lampan är kompatibel med dimmerbrytare och LED-dimbara lampor (säljs separat), så man kan justera ljusstyrkan efter humör och tillfälle. Den levereras plattförpackad och är lätt att montera.

Jag är verkligen nöjd med mitt köp av Matin Flush Mount 50 Lavender Shade. Den har gett mitt rum en helt ny känsla och jag får många komplimanger för den. Om du också vill ha en lampa som är både vacker och funktionell, kan jag varmt rekommendera den. Du kan beställa den här:

Matin Flush Mount 50 Lavender Shade

. Skynda dig innan den tar slut!

Bilder: HAY