Dröm sött i en Cape Farewell kontinentalsäng

Om du letar efter en säng som ger dig både komfort och stil, så är Cape Farewell kontinentalsäng ett utmärkt val. Den här sängen är svensktillverkad och ingår i Mios premiumserie Enok & Thømpson, som står för hög kvalitet och design. Jag har provat den här sängen och jag kan säga att den är fantastisk att sova i!

Cape Farewell kontinentalsäng består av tre lager: en stabil ramsäng i botten, en resårmadrass i mitten och en bäddmadrass på toppen. Resårmadrassen har pocketfjädrar som anpassar sig efter din kropp och ger dig ett bra stöd. Bäddmadrassen är av typen Comfort och har ett mjukt och skönt ytskikt av latex. Du kan välja mellan olika fastheter på resårmadrassen och bäddmadrassen, beroende på vad du föredrar.

Sängen har också en elegant huvudgavel som heter Vinge. Den har en vacker rundad form och ett tyg som matchar sängen. Huvudgaveln ger sängen en lyxig känsla och gör den till en fin inredningsdetalj i sovrummet. Du kan välja mellan flera olika tyger och färger på både sängen och huvudgaveln, så att du kan skapa din personliga stil.

Jag är verkligen nöjd med min Cape Farewell kontinentalsäng. Den är inte bara snygg att se på, utan också skön att ligga i. Jag vaknar upp varje morgon med en känsla av att ha sovit gott och djupt. Om du också vill unna dig en drömsäng, så kan du beställa den här

länken

. Du kommer inte att ångra dig!

Bilder från

Mio

.